Bors de gaina cu perisoare

Printeaza

Bors de gaina cu perisoare din: piept de gaina, ou, orez, ceapa, morcovi, telina, cartofi, ardei gras, leustean, sare, piper.

Ingrediente:Bors de gaina cu perisoare

  • 600-700 g piept de gaina
  • 1 ou
  • 5 linguri orez
  • 1 ceapa tocata marunt
  • 2 morcovi taiati julienne
  • 1 telina mica rasa
  • 3-4 cartofi taiati in cubulete
  • 1 ardei gras taiat marunt
  • 1 legatura leustean
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pieptul de găină se dă prin maşina de tocat, se adaugă 1 ou, 2 linguri de orez, sare după gust, putin piper.

Legumele se curăţă, se spală şi se taie cubuleţe, apoi se pun la fiert în 3 l apă.

Din amestecul cu carnea tocată se formează perişoare şi se adaugă în oală.

De asemenea, adăugăm 2-3 linguri de orez atunci când perişoarele sunt aproape fierte; borş după gust (circa 700ml) şi o legătură bună de leuştean proaspăt.

Se serveşte cu smântână.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.