Bors de coaste de porc

Printeaza

Bors de coaste de porc din: coaste de porc, ceapa, ardei, morcovi, telina, pastarnac, bors, patrunjel, sare, leustean.

Ingrediente:Bors de coaste de porc

  • 650 g coaste de porc impănate
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 2 morcovi
  • o felie dintr-o rădăcină de ţelină
  • o rădăcină păstărnac
  • 800 ml borş
  • o rădăcină pătrunjel
  • un praf sare
  • 2-3 fire leustean
  • fulgi de ardei iute

 

Mod de preparare:

În oala sub presiune se pune carnea portionată. Se curătă, se spală si se taie mărunt toate legumele si se adaugă. Se pune borsul nefiert si se completează cu apă.

Se pune capacul, se lasă 20 de minute din momentul în care fluieră oala. Se lasă apoi să scadă presiunea, se desface şi se potriveste de sare.

Se serveste cu leustean proaspăt si fulgi de ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.