Bors de coaste de porc cu legume

Printeaza

Bors de coaste de porc cu legume din: coaste de porc, ceapa, morcovi, ardei gras, pâstârnac,  rădăcină pătrunjel, cartofi, bors, pătrunjel, sare.

Bors_de_coaste_de_porc_cu_legume

Ingrediente:

  • 1/2 kg coaste de porc
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 pâstârnac
  • 1 rădăcină pătrunjel
  • 2-3 cartofi
  • 500 ml bors
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare

Mod de preparare:

Coastele se pun la fiert în apă cu un praf de sare şi se îndepărtează spuma ori de câte ori apare.

Intre timp, se spală, se curăţă şi se taie legumele si se pun atunci când spuma nu se mai formează, mai puţin cartofii.

După ce legumele din oală au fiert, se adaugă si cartofii curăţaţi şi tăiaţi cubuleţe, continuând fierberea. Se dă borşul într-un clocot, separat.

După ce şi cartofii au fiert, se toarnă borşul, se amestecă, se potriveşte de sare, se trage oala de pe foc şi se pune pătrunjelul tocat mărunt.

Bors de coaste de porc cu legume

Bors_de_coaste_de_porc_cu_legume

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.