Bors de cartofi cu ceapa verde

Printeaza

Bors de cartofi din: cartofi, patrunjel, marar, ceapa, ceapa verde, rosii, ardei, sare, untdelemn, bors.

Ingrediente:Bors de cartofi cu ceapa verde

  • 6 cartofi
  • 2 legături pătrunjel
  • 2 linguri de mărar
  • 4 cepe
  • 2 legături ceapă verde
  • 4 roşii
  • 4 ardei
  • sare
  • untdelemn
  • borş

 

Mod de preparare:

Se curăţă cartofii, se taie bucăţele, se pun la fiert cu puţina apă rece, cât să-i cuprindă, şi cu sarea necesară.

Când clocotesc, se pune ceapa, spălată, curăţată, tăiată mărunt, iar când cartofii sunt fierţi se adaugă borşul, potrivindu-se de acru. După primul clocot, se mai pun feli­ile de roşii, ardeii şi verdeaţa şi puţin untdtelemn.

După preferinţe, se drege cu un gălbenuş bătut cu smântână. Se serveşte cu pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.