Bors de spanac cu costita si smantana din: spanac, ceapa, usturoi, bors, costita, oua, sare, ulei, leustean, smantana. Ingrediente: 500 g spanac 6 jire de ceapă verde 6 fire de usturoi 1 l borş 100 g costiţă afumată 3 ouă fierte tari sare ulei leuştean 1 ceaşcă mijlocie cu smântână Mod de preparare: Alegeţi […]
Bors de bob
PrinteazaBors de bob din: pastai de bob, morcov, ceapa, marar, bors, sare.
- 1/2 kg păstăi verzi de bob
- 1 morcov
- 1 ceapă
- 1 legătură de mărar
- 1 cană de borş
- sare
Mod de preparare:
Morcovul şi ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se pun la fiert împreună cu păstăile de bob în 2 l de apă. Se fierb până se înmoaie păstăile, se adaugă borşul.
La sfârşit se potriveşte de sare şi se presară cu mărarul tocat mărunt.
Pofta buna!
Bors de linte cu carnati
Bors de linte cu carnati din: linte, carnati, ceapa, morcov, gulie, cartofi, boia, ulei, sare. Ingrediente: 250 g linte 2 cârnaţi afumaţi o ceapă un morcov o gulie 2 cartofi o linguriţă boia 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Se încinge uleiul în oala de fiert şi se rumenesc cârnaţii tăiaţi felioare. Se […]
Bors de sfecla cu cartofi
Bors de sfecla cu cartofi din: sfecla, cartofi, ceapa, morcovi, telina, ardei, ulei. Ingrediente: 2 rădăcini sfeclă 2 cepe 2 morcovi o rădăcină păstârnac o rădăcină pătrunjel o felie dintr-o rădăcină de ţelină un ardei gras 3-4 cartofi 4 linguri ulei 500 ml borş sare 3-4 fire ceapă verde Mod de preparare: In oala […]
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/bors-de-bob html
Nu am mancat niciodata bors de bob