Bors cu varza, sfecla si iaurt

Printeaza

Bors cu varza, sfecla si iaurt din: varză dulce, albitură, sfeclă roşie, cartofi, oase vită, bulion, ceapă, borş, iaurt, roşii proaspete,  pătrunjel verde.

Bors cu varza, sfecla si iaurt

Ingediente:

  • 500 g varză dulce
  • 150 g albitură
  • 500 g sfeclă roşie
  • 750 g cartofi
  • 2,5 kg oase vită
  • 100 g bulion
  • 150 g ceapă
  • 1 l borş
  • 500 g iaurt
  • 500 g roşii proaspete
  • 1 legătură pătrunjel verde

Mod de preparare:

Se taie varza, albitura, ceapa şi sfecla cât mai fin şi se pun la fiert în supă de oase.

Când zarzavaturile sunt fierte pe jumătate, se adaugă cartofii, tăiaţi cuburi, bulionul şi roşiile, continuând fierberea.

Se ia oala de pe foc şi se lasă să se răcească puţin, după care se bate iaurtul cu puţină supă caldă şi se amestecă cu totul. Se serveşte presărată cu pătrunjel tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.