Bors cu hribi

Printeaza

Bors cu hribi

Ingrediente:Bors cu hribi

  • 1 pungă (sau două) de hribi decon­gelaţi
  • 1 ceapă mare
  • 2-3 morcovi
  • pătrunjel
  • păstârnac
  • rădăcină de ţelină date pe râ­zătoare
  • 1 ardei gras
  • 1 pumn de fasole boabe mari
  • mărar
  • leuştean
  • pătrunjel verde
  • 1 l borş de putină proaspăt
  • 2-3 linguri ulei
  • sare după gust

 

Mod de preparare:

Ardeiul se taie feliuţe, hribii se taie mărunt.

Hribii se înăbuşă 15 minute în ulei încins. Se fierbe ca orice borş.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bors de hribi
  • bors cu hribi
  • ciorba de hribi moldoveneasca

1 comentariu

  1. Foarte bun borsul si revigorant

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.