Bors cu hribi uscati

Printeaza

Bors cu hribi uscati din: hribi, varza, ceapa, faina, bors, verdeata, sare.

Ingrediente:Bors cu hribi uscati

  • 300 g hribi uscaţi
  • 1 varză mică acră
  • 1 ceapă
  • 2 linguri făină
  • 1 cană borş
  • verdeaţă
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli hribii, îi fierbi, apoi îi laşi să se răcească. Speli şi varza acră în mai multe ape călduţe, o cureţi, o presezi hribi să se scurgă de zeamă şi o tai fideluţă, apoi o prăjeşti în ulei încins împreună cu ceapa tocată mărunt.

Când se aureşte, adaugi făina şi o căleşti, amestecând con­tinuu. Tai apoi felii subţiri hribii fierţi, îi adaugi peste varză îm­preună cu zeama în care au fiert. Laşi la fiert, potriveşti de sare, adaugi borşul şi mai laşi să dea un clocot.

La sfârşit, presari verdeaţa tocată mărunt.

 

Pofta buna! 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.