Bors de ciuperci

Printeaza

Bors de ciuperci din: apa, bors, ciuperci, ceapa, morcov, orez, smantana, marar, patrunjel, leustean, sare.

Ingrediente:bors cu ciuperci1

  • 1 litru apa
  • 1/2 l bors
  • 300 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 2 linguri orez
  • 4 linguri smintina
  • marar
  • patrunjel
  • leustean
  • sare

 

Mod de preparare:

Morcovul si patrunjelul se curata, se spala, se dau prin razatoarea de zarzavat. Se pun la fiert cu apa impreuna cu ceapa taiata marunt.

Cind zarzavatul este gata fiert, se strecoara si in zeama de zarzavat obtinuta se pune orezul, ciupercile curatate, spalate si taiate felioare subtiri si sare.

Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperit, pina este gata orezul.

Se adauga verdeata tocata si borsul clocotit si se mai lasa sa dea 2-3 clocote.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.