Bomboane de ciocolata alba

Printeaza

Bomboane de ciocolata alba din: ciocolata de menaj, cocos, frisca.

Ingrediente:Bomboane de ciocolata alba

  • 400 g ciocolată alba de menaj
  • 200 g nuca de cocos răzuită
  • 100 ml frişca lichidă

 

Mod de preparare:

Frişca lichidă se clocoteşte şi se toarnă peste ciocolata ruptă bucăţi.

Se lasă 2-3 minute si apoi se amestecă şi, după ce s-a obţinut o cremă omogenă, se lasă patru ore la frigider.

După expirarea acestui timp, se scoate pasta de la rece, se iau mici cantităti cu o lingură şi se modelează bomboanele.

Se trec bomboanele prin nuca de cocos şi se aşază pe platou.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.