Bombite cu cocos

Printeaza

Bombite cu cocos din: biscuiti, gem de macese, cacao, margarina, zahar, esenta de rom, nuca de cocos.

Ingrediente:Bombite_cu_cocos

  • 500 g biscuiţi simpli
  • 1 borcan gem de măcese
  • 2 linguri cacao
  • 150 g mărgărină
  • 200 g zahăr pudră
  • 1 sticlută esentă de rom
  • 300 g nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Sfărâmi biscuiţii, îi pui într-un vas, adaugi gemul de măceşe, zahărul pudră, margarina bătută spumă, cacaua şi esenţa.

Amesteci foarte bine şi laşi câteva minute, să se pătrundă aromele.

Iei din compoziţie şi faci biluţe, pe care le treci prin nucă de cocos. Le dai la rece aproximativ două ore.

Bombite cu cocos

Bombite_cu_cocos

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.