Bocadillo con tomate

Printeaza

Bocadillo con tomate

Bocadillo este un fel de sandvici spaniol, care se poate manca pe strada, ca gustare, dar poate aparea si in meniurile tavernelor spaniole.

Painea folosita pentru bocadillo este o franzela alba cu coaja crocanta, asemanatoare baghete frantuzesti. Pentru a fi umpluta, aceasta se taie in doua.

Bocadillo este foarte cunoscut in toata Spania si de multe ori este consumat ca o gustare de dupa-amiaza, intre pranz si cina, care in aceasta tara se serveste in general foarte tarziu.

Bocadillo con tomate are cea mai simpla reteta. Intai se taie in doua franzela; partea cu miezul se prajeste usor, se unge cu ulei de masline, folosind o pensula, apoi se umple cu un piure format din rosii tocate marunt, usturoi si ulei de masline.

Bocadillo con tomate

 

Aceasta este umplutura de baza, la care se pot adauga felii de sunca Serrano sau sunca iberica, fasii subtiri de manchego (branza de oaie), somon afumat,  ansoa, carnati chorizo, sos tapenade din masline verzi si negre si chiar tortilla de cartofi rulate.

Bocadillo con tomate

Bocadillo con tomate

Bocadillo con tomate

Pofta buna!

 

Sumar
recipe image
Nume reteta
Bocadillo con tomate
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Incoming search terms:

  • bocadillo reteta
  • retete de bocadillos

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.