Blancmange cu branza si ananas

Printeaza

Blancmange cu branza si ananas din: branza dulce, smantana, zahar, gelatina, lapte, compot de ananas.

Ingrediente:Blancmange cu branza si ananas

  • 350 g brânză dulce
  • 100 g smântână
  • 100 g zahăr
  • 15 g gelatină
  • 100 ml lapte
  • 1 compot de ananas

 

Mod de preprare:

Tai ananasul cubuleţe şi îl laşi să se scurgă. înmoi gelatina în Vi din cantitatea de lapte. Mixezi brânza cu smântână
şi zahărul. încălzeşti restul de lapte şi îl pui peste gelatină, după care o adaugi în amestecul cu brânză, încorporezi gelatina în compoziţia de brânză, adaugi ananasul şi omogenizezi.

Pui în forme de silicon şi dai la rece pentru 2-3 ore.

Răstorni desertul şi îl glazurezi cu un caramel preparat din 100 g zahăr ars stins cu 50 ml smântână.
Serveşti desertul pe farfurii decorate cu ciocolată diferit colorată, topită la bain-marie.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.