Biscuiţi cu unt

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de biscuiti cu unt din: unt, zahar, faina alba, sare si zahar.

Ingrediente:Biscuiţi cu unt

  • 300 g unt
  • 200 g zahăr
  • 500 g faină albă
  • 1 linguriţă sare

pentru decor:

  • zahăr

 

Mod de preparare:

A mestecă untul cu zahărul şi cu sarea. Adaugă faina albă cernută şi frământă ingredientele până când obţii un aluat omogen.

Inveleşte-l în folie ali­mentară şi dă-l la frigider pentru două ore. Când s-a întărit bine, scoate-l din frigider, pune-l pe planşeta presărată cu faină şi întinde din el o foaie groasă de 1,5 cm.

Unge cu unt (circa 25-30 g) o tavă şi pune foaia de aluat. Înţeapă aluatul cu o furculiţă şi coace-1 25 de minute în cuptorul încălzit la 190° C, până când capătă o culoare aurie.

Scoate tava din cuptor şi taie biscuitul cât este cald în bastonaşe. Presară-le cu zahăr si serveste-le.

Biscuiţi cu unt

Biscuiţi cu unt

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.