Biscuiti spiralati

Printeaza

Biscuiti spiralati din: unt, zahar, ou, esenta de vanilie, faina, praf de copt, cacao.

Ingrediente:Biscuiti spiralati

  • 200 g unt la temperatura camerei
  • 100 g zahăr
  • un ou
  • o fiolă esenţă vanilie
  • 350 g făină
  • o linguriţă praf de copt
  • 2-3 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Se mixează untul cu zahărul până devin ca o spumă. Se adaugă esenţa de vanilie, se încorporează oul şi se mixează până se omogenizează compoziţia.

Se adaugă făina amestecată cu praful de copt şi se amestecă.

Aluatul se împarte în două părţi egale. în una din jumătăţi se încorporează cacaua. Se frământă aluatul cu cacao până se omogenizează. Apoi se întind cele două bucăţi de aluat în dreptunghiuri cu o grosime de 1-2 mm direct pe foaia de copt pentru a le rula mai uşor.

Se pune rulada pentru 10-15 minute la congelator, apoi se poate taia felii de 5-7 mm grosime. Feliile se aşază direct în tava tapetată cu hârtie de copt. Se coc biscuiţii 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180°C.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.