Biscuiti cu miere si migdale

Printeaza

Biscuiti cu miere si migdale din: oua, miere, unt, ulei, zahar pudra, zahar vanilat, faina, migdale dulci.

Ingrediente:Biscuiti cu miere si migdale

  • 2 ouă
  • 3 linguri miere
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguriţe zahăr pudră
  • 2 pliculeţe zahăr vanilat
  • făină de grâu superioară cât cuprinde
  • 50 g migdale dulci, pisate fin

 

Mod de preparare:

Se freacă mierea într-un vas, se adaugă ouăle bătute spumă, separat, untul, zahărul pudră, zahărul vanilat şi, la urmă, făina, puţin câte puţin, atât cât cuprinde pentru ca aluatul să rămână moale. (Nu se va trece la adăugarea altui | ingredient până ce cel anterior nu a fost omogenizat perfect.)

Aluatul se întinde într-o foaie groasă de aproximativ o jumătate 1 de centimetru. Se taie în diferite forme şi (fiecare) se presară cu migdalele mărunţite fin. Se coace în tava cuptorului, unsă cu puţin unt, la foc potrivit.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.