Biscuiti deliciosi cu gem

Printeaza

Biscuiti deliciosi cu gem din: unt nesărat, zahar, ou, praf de copt, faina, gem, zahar pudra.

Biscuiti_deliciosi_cu_gem

Ingrediente:

  • 125 g unt nesărat
  •  250 g zahăr
  •  un ou
  •  un vârf de cuţit praf de copt
  •  375 g făină
  •  gem, dupa gust
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Se mixeaza untul pentru a obţine o spu­mă, se adaugă zahărul si se continuă ames­tecarea până ce se obţine o cremă fină. Se adaugă oul si se mixează din nou.

Făina se amestecă separat cu praful de copt si apoi se pune peste compoziţia cu ou. Aluatul obţinut se adună într-o bilă care se înveleşte în folie si se dă la rece pentru 30 de minute.

Se întinde aluatul într-o foaie de 0,5 cm pe masa presărată cu făină si se decupează cu forme speciale sau cu gura unui pahar si apoi, cu alt pahar mai mic, pentru jumătate dintre forme.

Se pun toate cercurile în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coc 8-10 minute maximum, după care se lasă să se răcească. Se întinde gem peste cercul de aluat nedecupat, se acoperă cu cercul decupat si apoi se presară biscuiţii cu zahăr pudră.

Biscuiti deliciosi cu gem

Biscuiti_deliciosi_cu_gem

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.