Biscuiţi cu zahăr şi migdale

Printeaza

Biscuiţi cu zahăr şi migdale

Biscuiţi cu zahăr şi migdale

Ingrediente:

  • 280 g unt
  • 250 g zahăr
  • pudră de cardamom
  • 4 ouă
  • 500 g făină
  • sare
  • două linguri de zahăr brun
  • zahăr vanilinat
  • jumătate de pliculeţ de praf de copt
  • 50 g fulgi de migdale
  • pudră de scorţişoară
  • esenţă de migdale
  • coajă de lămâie

Preparare:

Trei ouă se amestecă bine cu zahărul tos, zahărul vanilinat, esenţa de migdale, cardamomul, scorţişoara, praful de copt şi sarea. Se toarnă peste untul tăiat în cubuleţe, se amestecă şi se pune peste făina cernută.

Se frământă până rezultă un aluat tare, nelipicios. Se lasă la rece 30 de minute. Se întinde aluatul pe un tocător de plastic şi se decupează biscuiţii cu ajutorul unei forme. Se ung cu ou, se presară fulgii de migdale şi zahărul brun.

Se aşază într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se introduc în cuptor. Se coc la foc mediu timp de 15-20 de minute, se scot pe un grătar şi se lasă să se răcească.

Biscuiţi cu zahăr şi migdale

Biscuiţi cu zahăr şi migdale.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. V-am mai spus ca-mi plac migdalele? 🙂 O sa fac si eu niste biscuit cu migdale.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.