Biscuiti cu glazura

Printeaza

Biscuiti cu glazura din: oua, unt, margarina, zahar, coaja de portocala, praf de copt, nuci, migdale, faina, ciocolata de menaj, smantana.

Ingrediente:  

  • 4 ouă
  • 250 g unt sau margarină
  • 20 g zahăr
  • coaja rasă de la 1/2 portocală
  • 1 linguriţă praf de copt
  • 150 g nuci sau migdale măcinate
  • făină cât cuprinde

Ingrediente pentru glazură:

  • 150 g ciocolată de menaj
  • 2 linguri smântână

Mod de preparare:

Amesteci bine ouăle cu zahărul, apoi adaugi untul la temperatura camerei şi restul ingredientelor.

Din coca potrivit de moale, întinzi foi de 5-6 mm, tai biscuiţi în forma dorită, pe care îi pui într-o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Coci biscuiţii la 170°C, timp de 15- 20 de minute.

Pregăteşti glazura, topeşti ciocolata la foc mic, împreună cu smântână, iar după răcire, ornezi biscuiţii cu această glazură.

Mai poţi unge biscuiţii şi cu albuş bătut spumă şi nucă pisată şi presărată pe biscuiţi, înainte să-i dai la cuptor.

Biscuiti cu glazura

Biscuiti_cu_glazura

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.