Biscuiti cu dulceata

Printeaza

O reteta delicioasa de biscuiti cu: faina, zahar, margarina, apa minerala, migdale, zahar vanilat, sare, lamaie, dulceata de capsuni.

Ingrediente:Biscuiti cu dulceata

  • 300 g făină
  • 275 g zahăr farin
  • 250 g margarina
  • 4 linguri apă minerală
  • 150 g migdale măcinate
  • 2 plicuri zahăr vanilat
  • un praf de sare
  • coaja de la o lămâie
  • 100 g dulceaţă de căpşuni

Mod de preparare:

Se cerne făina într-un bol, se adaugă margarina moale, zahărul, zahărul vanilat, coaja de lămâie, migdalele, sarea, apa minerală şi se amestecă uşor.

Se obţine o cocă tare, care se pune la frigider.

Se scoate aluatul după 30 de minute, se mai frământă şi apoi se întinde cu sucitorul într-o foaie subţire. Se taie cu forma şi se aranjează în tava tapetată cu hârtie de copt.

Se coc la 120°C. După ce s-au rumenit, se scot şi se lasă să se răcorească. Se umplu cu dulceaţă şi se pudrează.

Biscuiti cu dulceata

Biscuiti cu dulceata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.