Biscuiţi cu branza si verdeaţa

Printeaza

Biscuiţi cu branza si verdeaţa din: faina, praf de copt, unt, ou, apa, cascaval, ceapa verde, patrunjel, branza de vaci, unt, marar, piper.

Ingrediente aluatul :Biscuiţi cu branza si verdeaţa

  • 1 ceasca faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 60 g unt
  • 1 ou batut usor
  • 1-2 linguri apa de la gheata
  • 1/2 ceasca de cascaval ras
  • 1 lingurita cozi de ceapa verde (taiate marunt)
  • 1 lingurita patrunjel verde tocat

Ingrediente umplutura:75 g branza de vaci, 25 g unt, 1 lingura marar verde tocat, 1 lingura patrunjel verde tocat, 1/4 ceasca de cascaval ras, piper macinat.

 

Mod de preparare:

Se incinge cuptorul, se tapeteaza doua tavi cu hartie pentru copt. Se amesteca faina cu praful de copt, se adauga untul si se framanta pana ce se obtine un amestec sfaramicios (se pot framanta cu robotul de bucatarie: 30 de secunde).

Se incorporeaza oul, apa si cascavalul ras si se framanta in continuare, pana ce aluatul se leaga bine (cu robotul: 40 sec.).

Se pune aluatul pe planseta si se incorporeaza si coditele de ceapa si patrunjelul verde. Se intinde aluatul (grosimea: 2,5 mm) si se taie cu o forma (sau gura unui pahar) cercuri, cu diametrul de 5 cm. Se asaza pe tava si se coc circa 8 minute, pana ce se rumenesc, dupa care se lasa sa se raceasca.

Pentru umplutura: se freaca intr-un castron untul cu branza de vaci, pana ce amestecul arata ca o crema. Se adauga verdeata, piperul si cascavalul ras si se freaca in continuare, pana ce compozitia este neteda.

Se ung cu ea jumatate din biscuitii copti, iar ceilalti se asaza deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.