Bilute Jerbo

Printeaza

Bilute Jerbo din: caise confiate, nuci, gem de caise, miere, rom, ciocolata, ulei.

Ingrediente:Bilute Jerbo

  • 200 g caise confiate
  • 200 g nuci tocate
  • 2 linguri gem de caise
  • 1 lingură miere
  • esenţă de rom
  • 200 g ciocolată pentru glazură
  • 1 lingură ulei

 

Mod de preparare:

Tai caisele cubuleţe cât se poate de mărunte şi le amesteci împreună cu nucile tocate, mierea topită, gemul de caise şi esenţa de rom. Laşi amestecul în repaus 20 de minute. Cu mâna umezită, formezi biluţe de mărimea unei nuci şi le pui pe o farfurie.

Topeşti la bain-marie ciocolata cu uleiul. Cu ajutorul unei linguri treci biluţele pe rând prin ciocolata topită. Le aşezi pe un grătar şi le laşi să se întărească.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.