Bilute cu fulgi de cocos
PrinteazaBilute cu fulgi de cocos din: unt sau margarina, zahar, lapte praf, fulgi de cocos, foi napolitana.
- 200 g unt sau margarină
- 150 g zahăr pudră
- 100 ml lapte praf
- 150 g fulgi de cocos
- 2-3 foi napolitană
Mod de preparare:
Mixezi foarte bine untul moale, adus la temperatura camerei împreună cu zahărul pudră. Adaugi laptele praf, amesteci bine, apoi pui 100 g fulgi de cocos şi la final foile de napolitană bine mărunţite.
Iei câte o linguriţă din compoziţie şi formezi biluţe de mărimea unei nuci, cu palmele uşor umezite. Treci biluţele prin fulgii de cocos rămaşi.
Păstrezi biluţele astfel formate în frigider, într-o cutie închisă ermetic, pentru cel puţin 1 oră înainte de a le consuma.
Bilute cu fulgi de cocos
Pofta buna!