Bilute cu fulgi de cocos

Printeaza

Bilute cu fulgi de cocos din: unt sau margarina, zahar, lapte praf, fulgi de cocos, foi napolitana.

Ingrediente:Bilute_cu_fulgi_de_cocos

  • 200 g unt sau margarină
  • 150 g zahăr pudră
  • 100 ml lapte praf
  • 150 g fulgi de cocos
  • 2-3 foi napolitană

 

Mod de preparare:

Mixezi foarte bine untul moale, adus la temperatura camerei împreună cu zahărul pudră. Adaugi laptele praf, amesteci bine, apoi pui 100 g fulgi de cocos şi la final foile de napolitană bine mărunţite.

Iei câte o linguriţă din compoziţie şi formezi biluţe de mărimea unei nuci, cu palmele uşor umezite. Treci biluţele prin fulgii de cocos rămaşi.

Păstrezi biluţele astfel formate în frigider, într-o cutie închisă ermetic, pentru cel puţin 1 oră înainte de a le consuma.

Bilute cu fulgi de cocos

Bilute_cu_fulgi_de_cocos

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.