Bile dulci cu naut

Printeaza

“Bile” dulci cu naut din: făină de grâu, griş, făină de năut, zahăr, grăsime, bicarbonat.

Ingrediente:Bile dulci cu naut

  • 2 ceşti făină de grâu
  • 1/2 ceaşcă griş
  • 1/4 ceaşcă făină de năut
  • 1 1/2 ceaşcă zahăr
  • 1 1/2-ceaşcă grăsime
  • 1/2 linguriţă bicarbonat

Mod de preparare:

Zahărul se amestecă cu grăsimea până ce se omogenizează. Se adaugă toate celelalte ingre­diente.

Din toca obţinută, se fac mici „bile“, ce se pun la cuptor într-o tavă, la foc poţrivit, având grijă să nu fie prea aproape una de alta.

Se lasă aproximativ un sfert de oră. După răcire se pot păstra într-un borcan mai multe zile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.