Bibilica pe varza

Printeaza

Bibilica pe varza din: bibilica, varza, ceapa, vin, ulei, otet, sare, piper, boia.

Ingrediente:Bibilica pe varza

  • 1 bibilică
  • 1 varză
  • 1 ceapă
  • pastă de roşii
  • cimbru
  • piper
  • sare
  • vin roşu
  • 1 lingură oţet
  • boabe de piper
  • boia
  • cimbru
  • felii de ceapă
  • usturoi
  • foi de dafin
  • 1 lingură ulei de rapiţă

 

Mod de preparare:

Se prepară marinata din ingredientele menţionate.

Se pune vasul roman la hidratat în apă rece.

Se tranşează pasărea, se înţeapă cu furculiţa din loc în loc şi se pune în marinată până a doua zi. Apoi se scot bucăţile de carne şi se fierb 10 minute în oala sub presiune.

Se toacă varza, se freacă cu puţină sare şi o ceapă tocată mărunt, se aşază peste bucăţile de came în oala de lut, iar deasupra se pun pastă de roşii, cimbru, piper şi jumătate cană de apă.

Se dă la cuptor 1 oră.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Bibilica pe varza
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.