Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati

Printeaza

Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati

Ingrediente:Bibilica la cuptor cu garnitura de costita afumata, cartofi, mere la cuptor si bureti sotati

  • 1 bibilică de circa 1,750 kg
  • 150 g costiţă afumată
  • 500 g bureţi de pădure
  • 600 g cartofi noi
  • 4 mere care nu sfarimă
  • 1 /2 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 200 g unt
  • 1 /2 l supă
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Bibilica se frige înăbuşită la cuptor cu sare, unt şi supă. Cînd este gata pe jumătate, se pune costiţa tăiată, merele curăţate tăiate sferturi, cartofii fierţi pe jumătate, apoi vinal, puţin zahăr şi se dă totul la cuptor.

Cînd este gata, bibilica se taie bucăţi, se aşază pe platou garnisită cu merele, cartofii din tavă şi cu bureţii sotaţi separat. Separat la sosieră se serveşte sos de frip­tură degresat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • bibilica la ceaun
  • retete bibilica cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.