Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata

Printeaza

Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata

Ingrediente:Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata

  • 1 bibilică de circa 1,750 kg
  • 1,500 kg spanac
  • 3 linguri de sos alb
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • Maggi
  • 100 g limbă afumată fiartă
  • 12 coşulcţe din aluat fraged prăjite
  • 300 g ficat
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Bibilica se frige la cuptor circa 50 minute cu sare, ceapa tocată, unt şi supă. în acest timp se face budinca (plată) din spanac fieri, tocat, amestecat cu sosul alb, 2 ouă, sare, nucşoară rasă şi se gratinează.

Cînd este gata, se răstoarnă pe platou şi pe ea se pune bibilica tranşată. Se garniseşte cu coşuleţele de aluat umplute cu ficatul şi limba sote.

Sosul făcut cu Maggi în tava în care a fost friptă biblica, se serveşte la sosieră şi se pune puţin la friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.