Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata

Printeaza

Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata din: bibilica, spanac, sos, oua, sare, piper, nucsoara, limba afumata, aluat, ficat, ceapa.

Ingrediente:Bibilica la cuptor cu garnitura de budinca de spanac si cosulete din aluat umplute cu ficat si limba afumata

  • 1 bibilică de circa 1,750 kg
  • 1,500 kg spanac
  • 3 linguri de sos alb
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • Maggi
  • 100 g limbă afumată fiartă
  • 12 coşuleţe din aluat fraged prăjite
  • 300 g ficat
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Bibilica se frige la cuptor circa 50 minute cu sare, ceapa tocată, unt şi supă. în acest timp se face budinca (plată) din spanac fieri, tocat, amestecat cu sosul alb, 2 ouă, sare, nucşoară rasă şi se gratinează.

Cînd este gata, se răstoarnă pe platou şi pe ea se pune bibilica tranşată. Se garniseşte cu coşuleţele de aluat umplute cu ficatul şi limba sote.

Sosul făcut cu Maggi în tava în care a fost friptă biblica, se serveşte la sosieră şi se pune puţin la friptură.

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Bibilica cu varza

Bibilica cu varza si vin

Bibilica cu varza si vin din: bibilica, varza, ceapa, vin, ulei, otet, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 bibilică 1 varză 1 ceapă pastă de roşii cimbru piper sare vin roşu 1 lingură oţet boabe de piper boia cimbru felii de ceapă usturoi foi de dafin 1 lingură ulei de rapiţă   Mod de preparare: Se prepară […]

Bibilica la tigaie cu salata

Bibilica cu castane si legume

Bibilica cu castane si legume din: bibilica, ceapa, castane, mazare, morcovi, unt, zahar, marar, faina, cimbru, sare, piper. Ingrediente: 1 bibilică o ceapă sare piper 500 g castane 300 g mazăre 300 g morcovi 180 g unt 1 linguriţă cu zahăr mărar verde 1/2 lingură cu făină cimbru Mod de preparare: Curăţaţi, spălaţi foarte bine bibilica, tamponaţi-o […]

 

 

Bibilica cu varza

Bibilica pe varza

Bibilica pe varza din: bibilica, varza, ceapa, vin, ulei, otet, sare, piper, boia. Ingrediente: 1 bibilică 1 varză 1 ceapă pastă de roşii cimbru piper sare vin roşu 1 lingură oţet boabe de piper boia cimbru felii de ceapă usturoi foi de dafin 1 lingură ulei de rapiţă   Mod de preparare: Se prepară marinata […]

Piept de bibilică cu salată de mere

Bibilica cu ciuperci

Bibilica cu ciuperci din: bibilica, malsine, ciuperci, arpagic, napi, marar, patrunjel, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 bibilică de aproape 2 kg sare piper 120 g măsline verzi 250 g mânătărci uscate 200 g arpagic 200 ml ulei 1 foaie de dafin 300 g napi pătrunjel şi mărar verde 1 pahar cu vin alb 1/4 l […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.