Biban gatit la abur

Printeaza

Biban gatit la abur din: biban, sare, piper, coriandru, ardei iute, portocale, ceapa.

Ingrediente: Biban gatit la abur

  • 4 fileuri biban de mare
  • sare si piper
  • coriandru
  • lgume, pentru servire

Pentru sos:

  • 2 ardei iuti
  • 2 portocale
  • 1 ceapa

 

Mod de preparare:

Pregatiti sosul. Coaceti ardeii si pastrati deoparte 20 de minute, apoi curatati de coaja.

Se curata si se feliaza fiecare portocala. Puneti intr-un bol. Curatati ardeii de seminte si se maruntesc. Curatati si feliati ceapa. Amestecati portocalele cu ardeiul iute si ceapa. Asezonati.

Asezonati pestele. Inveliti in hartie de copt si asezati intr-o cratita. Fierbeti la aburi timp de aproximativ 8 minute.

Se decoreaza cu coriandru proaspat si se serveste cu sos si legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.