Bezele

Printeaza

Bezele

Ingrediente:Bezele

  • 5 albuşuri
  • 250 g zahăr
  • 1 pacheţel zahăr vanilat
  • ulei
  • făină
  • frişcă sau cremă de cacao

 

Mod de preparare:


Se bat bine albuşurile, adăugind treptat zahărul. Se adaugă zahărul vanilat, amestecînd uşor.

Cu ajutorul unui cornet se toarnă compoziţia pe o tavă unsă cu ulei şi pre­sărată cu făina, grămăjoare rotunde sau lungi.

Se coc la foc potrivit ca să se usuce bine, fără să se rumenească. Bezelele coapte se umplu cu frişcă sau cu cremă de cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.