Bezele cu spumă de căpşune

Printeaza

O reteta de bezele cu spuma de capsune din: albusuri, zahar pudra, otet, amidon, capsune, albusuri, zahar si zeama de lamaie.

Ingrediente:Bezele cu spumă de căpşune

  • 5 albuşuri
  • 5 linguri cu zahăr pudră
  • 1 linguriţă cu oţet
  • 1 linguriţă cu amidon

pentru spuma:

  • 200 g căpşune
  • 2 albuşuri
  • 200 g zahăr
  • 1 linguriţă cu zeamă de lămâie

 

Mod de preparare:

Pentru spuma de căpşune, bate albuşurile cu zahărul Adaugă fructele spălate şi tăiate în cubuleţe. Mixează până se zdrobesc. La final, stropeşte cu zeamă de lămâie. Lasă spuma la rece până când sunt gata bezelele. Separat, bate albuşurile cu zahărul pudră.

După ce s-au întărit, adaugă amidonul stins în oţet şi mixează 1-2 minute. Compoziţia astfel obţinută, pune-o într-un şpriţ. Fă grămăjoare într-o tavă unsă şi tapetată cu hârtie. Coace-le la cuptor, la foc moderat, până se usucă. După ce s-au răcorit, pune pe fiecare bezea puţină spumă de căpşune.

Bezele cu spumă de căpşune

Bezele cu spumă de căpşune

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.