Bezele simple

Printeaza

Bezele simple din: oua, zahar, sare.

Ingrediente:

  • 4 albuşuri
  • 250 g zahăr tos
  • un praf sare

 

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile cu un praf de sare.

In momentul în care începe spuma să se formeze, se adaugă zahărul puţin câte puţin. Când spuma a devenit lucioasă şi nu cade de pe vas, se pune într-un poş.

Se eliberează mici cantităţi de spumă în tava de copt tapetată cu hârtie. Se coc 60 de minute, la foc mic. Se dezlipesc de pe hârtie imediat ce sunt gata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.