Bezea cu struguri

Printeaza

Bezea cu struguri din: albusuri, zahar pudra, sare, smantana, zahar tos, boabe de struguri.

Ingrediente:Bezea_cu_struguri

  • 6 albusuri
  • 200 g zahar pudra
  • 1 praf sare
  • 250 ml smantana grasa
  • 6 linguri zahar tos
  • boabe de struguri

 

Mod de preparare:

Baţi albuşurile spumă tare împreună cu sarea şi zahărul pudră. Când compoziţia nu mai curge, întinzi într-o tavă tapetată cu hârtie 2 blaturi de aproximativ 3 cm grosime.

Dai blaturile la cuptor, la foc mediu, aproximativ 2-3 ore. Când s-au rumenit puţin închizi focul şi ţii blaturile în cuptor până se răcesc.

Baţi smântână cu zahărul până se transformă în frişcă. Pui frişca peste blat şi decorezi cu boabe de struguri, spălate în prealabil.

Bezea cu struguri

Bezea_cu_struguri

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.