Berea belgiana De Koninck

Printeaza

Berea_belgiana_De_KoninckFabrica De Koninck Brouwerij a fost întemeiată la Anvers, în 1833. în unitatea de producţie încă mai pot fi admirate cazanele caracteristice zonei, tencuite cu cărămizi. Intreprinderea poate fi vizitată în zile prestabi­lite şi, cu programare, se poate participa la o degustare a principalelor produse din catalog.

Printre motivele succesului acestei întreprinderi, se remarcă op­ţiunea clarvăzătoare de a propune pe piaţă tipul ale, în momentul în care cea mai mare parte a concurenţilor se concentrau pe berile pilsner.

DEGUSTARE

Berea De Koninck Cu­vee este supusă unui proces de filtrare la temperaturi joase. Este o bere specială, de culoare chihlim­barie şi cu un gust plăcut, cu aromă de fruct, produsă din conuri naturale de hamei. Spuma este compactă şi persis­tentă.

Se recomandă a fi consumată la o temperatură de circa 8° C, în combi­naţie cu feluri principale din carne, cum ar fi mielul prăjit şi în suc propriu sau stufatul de viţel.

ALTE VARIETATI

Din catalogul amplu al producatorului citam berea chihlimbarie De Koninck, cu o concentratie alcoolica de 5%: este o bere de tip ale cu o aroma moderata, dar placuta, de fruct, cu note de condiment si un usor gust de malt caramelizat.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.