Bere de ghimbir

Printeaza

Bere de ghimbir din: ghimbir, zahar brun, lamai, sifon, apa minerala, menta. fara poza

Ingrediente:Bere_de_ghimbir

  • 140 g ghimbir proaspat
  • 4 linguri de zahar brun
  • 2-3 lamai
  • 1 l de sifon sau apa minerala
  • cateva ramurele proaspete de menta

 

Mod de preparare:

Radeti ghimbirul pe o razatoare mare, adaugati ghimbirul si sucul sau intr-un castron si presarati peste el zaharul. Indepartati coaja de la 2 lamai cu un instrument de decojit legume, puneti in castronul cu ghimbir si apoi presati si zdrobiti cu un obiect greu, un facalet, timp de 10 secunde.

Stoarceti sucul de la toate cele 3 lamai si turnati cea mai mare parte din suc in acelasi castron. Turnati deasupra sifonul sau apa minerala. Lasati sa se odihneasca timp de 10 minute, apoi gustati.

Turnati berea de ghimbir printr-o sita cu ochiuri largi intr-un pahar mare si adaugati multa gheata si cateva ramurele de menta.

Bere de ghimbir

Bere_de_ghimbir

1 comentariu

  1. Imi place berea asta 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.