Beneficiile uleiului de palmier

Printeaza

Uleiul de palmier, bogat în vitaminele A şi E, acţionează împotriva îmbătrânirii şi cancerului. Cel preparat tradiţional (nerafinat) îşi păstrează mai bine nutrientii naturali.

Dar si cel rafinat este foarte hrănitor si sănătos. Are un conţinut de carotenoizi de 30 de ori mai mare decât morcovii.

La cratiţă: are un punct de fum ridicat, ceea ce îl recomandă la gătit, mai ales la prăjit, rămânând stabil la temperaturi înalte.

De leac: consumul de ulei de palmier reduce riscul apariţiei aterosclerozei, nivelul de colesterol din sânge şi al trigliceridelor.

Previne trombozele, ajută la normalizarea tensiunii arteriale, protejează împotriva împotriva deficitului de vitamina A.

 

Beneficiile uleiului de palmier

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.