Bavareza cu fructe rosii

Printeaza

Bavareza cu fructe rosii din: pasta de branza, zahar de mesteacan, suc de fructe rosii, gelatina, fructe rosii.

Ingrediente:Bavaroaza cu fructe rosii

  • 500 g pastă de brânză proaspătă cu 0% grăsime
  • 50 g zahăr de mesteacăn
  • 200 ml suc de fructe roşii „fără adaos de zahăr”
  • 4 foi de gelatină
  • 100 g fructe roşii la alegere

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi foile de gelatină în puţină apă rece. Amestecaţi brânza si zahărul într-un castron. Incălziţi 100 ml suc de fructe roşii într-o cratită mică. Atunci când e gata să dea în clocot, luaţi de pe foc, adăugaţi foile de gelatină şi amestecaţi. Adăugaţi brânza linguriţă cu linguriţă.

Turnaţi în castronaşe şi ţineţi-le la frigider cel puţin 4 ore.

Treceţi conţinutul castronaşelor în farfurii, acoperiţi cu sucul rămas şi decoraţi cu fructe roşii.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.