Bauturi de Revelion: Cocktail Alexandra

Printeaza

Cocteil Alexandra din: coniac 50 ml, cremă de lichior de cacao 50 ml, frişcă nebătută 50 g, nucşoară rasă 5 g, gheaţă pisată.

Se unge marginea paharului cu zeamă de lămâie şi se cufundă în zahăr ca să se prindă de margine o crustă de zahăr.

Bauturi de Revelion: Cocteil Alexandra

 

 

 

 

 


Poate iti place si:

Cocktail cu pepene rosu

Cocktail cu pepene rosu

Cocktail cu pepene rosu din: suc de merisor, rodie, pepene, vodca, menta. Ingrediente: suc de merişor acidulat câteva boabe de rodie 1/2 pepene roşu 1 ceaşcă cu vodkă frunze proaspete de mentă     Mod de preparare: Pune sucul de merişor într-o formă de îngheţată. Adaugă câteva boabe de rodie şi congelează peste noapte. Taie […]

Green ice age

Cocktail cu rom si anason

Cocktail cu rom si anason din: menta, suc de lime, sirop de anason, bitter, lichior. Ingrediente: 6 frunze mentă proaspătă 20 ml suc proaspăt de lime 15 ml sirop de anason 60 ml rom alb 6 picături bitter 10 ml lichior de căpşune   Mod de preparare: Pune ingredientele într-un pahar împreună cu gheaţa zdrobită […]

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.