Bauturi alcoolice: Caisata

Printeaza

Caisata din: caise, zahar, alcool sau palinca.

Ingrediente:Bauturi alcoolice: Caisata

Pentru un recipient de 5 I:

  • 5 kg caise bine coapte
  • 5 câni zahăr (1,5 kg)
  • 1-2 I alcool alb sau palincă

 

Mod de preparare:

Se procedează la fel ca în cazul afinatei, însă în prealabil caisele se curata de sâmburi. Alcoolul se adaugă în recipient odată cu caisele şi zahărul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.