Bautura iraniana

Printeaza

Bautura iraniana

Ingrediente:Bautura iraniana

  • 1/2 l apă
  • 3 linguriţe ceai negru
  • 4 linguriţe zahăr
  • cuburi de gheaţă
  • sucul de la două mandarine
  • două piersici
  • 4 felii de lămâie
  • coaja caramelizată de la două mandarine

 

Mod de preparare:

Apa se pune la fiert, se adaugă ceaiul, se fierbe, apoi se dă deoparte şi se lasă să stea acoperit 5 minute. Se strecoară, apoi se lasă la răcit.

Se pun cuburile de gheaţă în pahare înalte de sticlă, se adaugă sucul de mandarine, jumătăţile de piersici şi se completează cu ceai.

Se adaugă sucul de lămâie şi coaja de man­darine. Marginea paharelor se decorează cu felii de lămâie şi puţin fruct de mandarine. Băutura se serveşte cu paiul.

1 comentariu

  1. Interesanta bautura asta iraniana.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.