Băutura care oferă 5 remedii pentru organism

Printeaza

Băutura care oferă 5 remedii pentru organismUn simplu condiment dizolvat în apă are numeroase proprietăți antiinflamatorii, antioxidante și anti-îmbătrânire. În medicina alternativă, turmericul, cu compusul său, curcumina, aduce organismului nostru cel puțin 5 beneficii, potrivit healthyfoodhouse.com.

Pentru a beneficia de toate proprietățile acestui condiment, trebuie să îl dizolvați în apă călduță, amestecând foarte bine și să beți amestecul în fiecare dimineață pe stomacul gol. Iată cele 5 beneficii demne de luat în seamă:

1.Ameliorează simptomele artritei

Potrivit unui studiu realizat în 2012, curcumina are un efect mai puternic decât cremele pe bazele de diclofenac în tratarea durerilor și umflăturilor la nivelul încheieturilor.

2. Combate inflamația

Numeroase boli cu care se confruntă populațiile occidentale sunt cauzate de inflamațiile cronice. Acest condiment are proprietăți antiinflamatorii mai puternice decât multe dintre medicamentele de pe piață destinate acestei probleme.

3. Îmbunătățește digestia

Consumul constant de turmeric îmbunătățește digestia și stimulează secreția de bilă.

4. Protejează ficatul

Studiile au arătat că acest condiment este extrem de benefic pentru ficat, putând să regenereze celule acestui organ și să combată efectul toxinelor.

5. Alcalinizează corpul

Turmericul are proprietăți alcalinizante, iar crearea unui mediu alcalin în organism joacă un rol extrem de important în prevenirea bolilor, în special a cancerului.

 

Articol preluat de aici.

 

1 comentariu

  1. Vrajeala de articol

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.