Batoane de macaroane cu jambon si branza dulce

Printeaza

Batoane de macaroane cu jambon si branza dulce din: macaroane, jambon, branza dulce, oua, sare, piper alb, unt, pesmet.

Ingrediente:Batoane_de_macaroane_cu_jambon_si_branza_dulce

  • 400 g macaroane
  • 100 g jambon
  • 200 g brânză dulce
  • 3 ouă
  • sare
  • piper alb
  • 1 lingură unt
  • 100 g pesmet

Mod de preparare:

Fierbi pastele în apa uşor sărată, adăugând şi o lingu­ră cu ulei şi respectând ins­trucţiunile de pe ambalaj. Intre timp, tai jambonul în cubuleţe ori fâşii subţiri. Mixezi brânza împreună cu 2 ouă, cubuleţele de jam­bon, sare şi piper după gust.

Scurgi pastele şi le pui în strat uniform, într-un vas termorezistent cu dimensi­unile de circa 20×25 cm, uns cu unt şi tapetat cu 1 lingură pesmet. După ce s-au răcit, le acoperi cu crema de brânză şi nive­lezi. Introduci vasul în cup­torul preîncălzit, la foc mediu, până când prepara­tul se rumeneşte.

După ce s-au răcit în tavă, le tai în batoane lungi de 10 cm şi late de 4-5 cm. Le treci prin ou bătut, apoi prin pesmet şi le coci într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, în cuptorul preîncălzit, la foc iute, pentru 15 minute, până se rumenesc.

Pentru pacheţelul de la şcoală, le ambalezi în folie.

Batoane de macaroane cu jambon si branza dulce

Batoane_de_macaroane_cu_jambon_si_branza_dulce

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.