Batoane de dovleac

Printeaza

Batoane de dovleac din: dovleac, unt, chimen, coriandru, ghimbir, zahar.
Batoane de dovleac

Ingrediente:

  • 500 g dovleac
  • 40 g unt
  • 1/2 lingurita de chimen macinat
  • 1/2 coriandru macinat
  • 1/2 ghimbir macinat
  • 1 lingurita zahar tos

 

 

Mod de preparare:

Se curata dovleacul si se taie batoane subtiri. Se aseaza pe o tava tapetata cu folie de aluminiu si se ung cu untul topit.

Se presara peste ele chimenul, coriandrul, ghimbirul si zaharul (amestecate inainte intr-un castron), se dau la cuptorul incins la 180C si se coc 35 de minute, pana ce se inmoaie.

Se servesc fierbinti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.