Batida de Mangas cocktail

Printeaza

Batida de Mangas cocktail

Calitate – alcoolicBatida de Mangas cocktail

Bază alcoolică – Cachaca

Pahar – tumbler mijlociu

Categorie – Cachaca drinks

Decoraţiune – o felie de mango pe marginea paharului

Se servestela orice oră

 

Ingrediente

  • 50g Cachaga
  • 50-60 g pulpa de mango
  • 2 lingurite de zahar din trestie de zahar

Mango, fruct originar din Asia Orientală; în prezent planta se cultivă în toate ţările de la tropice. Chiar dacă există peste o mie de varietăţi în rândul celor sălbatice şi al celor cultivate, ele se pot reduce la doar două specii cea indiană, denumită mulgoba, şi cea asiatică, denumită camboya.

In reţeta pe care o propunem, este preferată varietatea de mango pentru suc. fructul acesta fiind cel mai mare, roşu şi cu o cantitate mai mare de pulpă.

Preparare. După ce s-au scos seminţele fructului de mango, pulpa acestuia se pune în blender împreună cu celelalte ingrediente. Se adaugă multă gheaţă pisată şi se centrifughează la viteză mare, timp de circa 30 de secunde.

Se toarnă în paharul tumbler şi se decorează, la sfârşit, cu o felie de mango pe margine.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.