Barcute din pulpa de porc cu mere

Printeaza

Barcute din pulpa de porc cu mere

Ingrediente:Barcute din pulpa de porc cu mere

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1/2 kg şuncă de porc
  • 4-5 roşii
  • 3-4 mere galbene
  • 400 ml ulei
  • ardei gras roşu
  • condimente (sare, piper, cimbru, usturoi)

 

Mod de preparare:

Pulpa de porc o tai bucăţi cât palma de mari şi groase cam de 1 cm. Apoi aşezi pe fiecare bucată câte o feliuţă subţire de şuncă de porc şi o feliuţă de roşie. Condimentezi după gust cu sare, piper, cimbru şi feliuţe de usturoi.

Prinzi capetele bucăţilor de carne (pe lungime) cu scobitori, iar pe capetele scobitorilor înifigi bucăţi de mere şi ardei gras tăiat feliuţe lungi şi subţiri. E bine ca merele să fie galbene şi ardeiul gras roşu sau invers, ca să fie cât mai aspectuos.

Aşezi bucăţile de pulpă în tavă, torni uleiul şi dai la cuptor până se rumeneşte frumos cernea. Sunt bune cu garnitură de legume sote şi salată de castraveţi muraţi sau gogoşari în otet.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.