Balmus (varianta)

Printeaza

Balmus 

Ingrediente:Balmus (varianta)

  • 400 g mălai
  • 11/2 l lapte îndoit cu apă
  • 200 g brânză de oi
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert laptele îndoit cu apă, din care se face o mămăligă ceva mai moale.

Când este gata, se adaugă brânza de oi şi se mai amestecă până se încorporează bine toata brânza. Se răstoarnă, se serveşte foarte fierbinte, cu smântână.

 

Pofa buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.