Baghete cu carne de vita

Printeaza

Baghete cu carne de vita din: carne slaba de vita, pasta de rosii si chilli, mozzarella, frunze de busuioc si bagheta.

Ingrediente:Baghete cu pizza

  • 500 g carne slaba de vita, tocata
  • 350 g pasta de rosii si chilli, din borcan
  • 25 g mozzarella, scursa si rupta in fasii
  • 1 mana frunze de busuioc, rupte
  • 1 bagheta alba

 

 

Mod de preparare:

Incinge o tigaie mare şi pune la prăjit carnea de vită sfărâmată, timp de 8 minute, până se rumeneşte complet. Adaugă sosul de roşii şi lasă-l să fiarbă 15 minute, până scade.

Incinge un grătar sau o tigaie grill. Taie bagheta pe jumătate, apoi taie jumătăţile în două, pe lung. Aşază pâinea pe grill, cu partea tăiată în sus, şi las-o timp de 2-3 minute, până se rumeneşte puţin.

Scoate baghetele pe o farfurie şi pune carne tocată pe fiecare bucată. Presară deasupra fâşii rupte de mozzarella. Pune baghetele pe grătar încă 3-4 minute, până când mozzarella sfârâie şi devine aurie.

Presară busuioc.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.