Bacon umplut cu carnaciori
PrinteazaBacon umplut cu carnaciori din: prune uscate, caise uscate, vin, bacon, mustar, carnaciori, ulei de masline.
- 12 prune uscate, fără sâmburi
- 12 caise uscate
- 100ml de vin alb sec sau suc de portocale
- 12 felii lungi de bacon, tăiate în jumătăţi
- 1-2 linguri de muştar
- 24 cârnaciori de porc
- ulei de măsline, pentru uns
Mod de preparare:
Inmoaie prunele şi caisele în vin sau suc, preferabil 3 ore sau mai mult. Taie baconul in jumatati. Unge o bucată de bacon cu puţin muştar, apoi înfăşoară în ea o prună sau o caisă şi un cârnat.
Repetă cu restul ingredientelor, pentru a obţine 24 de bucăţi şi aranjează-le într-o tavă de copt.
Incinge cuptorul la 220°C, unge rulourile cu puţin ulei cu ajutorul unei pensule de patiserie şi dă tava la cuptor 18-20 de minute.
Bacon umplut cu carnaciori
Pofta buna!