Bacon umplut cu carnaciori

Printeaza

Bacon umplut cu carnaciori din: prune uscate, caise uscate, vin, bacon, mustar, carnaciori, ulei de masline.

Ingrediente: Bacon_umplut_cu_carnaciori

  • 12 prune uscate, fără sâmburi
  • 12 caise uscate
  • 100ml de vin alb sec sau suc de portocale
  • 12 felii lungi de bacon, tăiate în jumătăţi
  • 1-2 linguri de muştar
  • 24 cârnaciori de porc
  • ulei de măsline, pentru uns

 

Mod de preparare:

Inmoaie prunele şi caisele în vin sau suc, preferabil 3 ore sau mai mult. Taie baconul in jumatati. Unge o bucată de bacon cu puţin muştar, apoi înfăşoară în ea o prună sau o caisă şi un cârnat.

Repetă cu restul ingredientelor, pentru a obţine 24 de bucăţi şi aranjează-le într-o tavă de copt.

Incinge cuptorul la 220°C, unge rulourile cu puţin ulei cu ajutorul unei pensule de patiserie şi dă tava la cuptor 18-20 de minute.

Bacon umplut cu carnaciori

Bacon_umplut_cu_carnaciori

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.