Avocado umplut cu ton 

Printeaza

Avocado umplut cu ton din: avocado, rosii, cascaval, ton, marar, lamai, castraveti, rosii, ceapa, rozmarin, sare, piper, ulei, cimbru.

Ingrediente:Avocado umplut cu ton

  • 250 g roşii cherry
  • 250 g caşcaval
  • două conserve de ton bucăţi
  • mărar
  • 4 bucăţi de avocado
  • două lămâi
  • doi castraveţi verzi
  • 400 g roşii
  • două cepe
  • un fir de rozmarin
  • dafin
  • sare
  • piper
  • ulei de măsline
  • cimbru
  • oregano

 

Mod de preparare:

Cepele se curăţă de foi, se spală şi se toacă mărunt. Roşiile se curăţă de pieliţă, se taie în cubuleţe şi se pun într-un castram. Se încinge puţin ulei într-o tigaie, se adaugă ceapa şi roşiile tocate. Se condimentează, se adaugă frunza de dafin şi crenguţa de rozmarin.

Se acoperă şi se lasă să fiarbă până când scade compoziţia. Se pasează cu un mixer, se trece prin strecurătoare şi se lasă la răcit.

Castraveţii se curăţă, se taie în felii subţiri şi se pun într-un castron împreună cu mărarul tocat, cubuleţele de caşcaval şi feliile de roşii cherry.

Se condimentează, se adaugă două linguri de ulei de măsline şi suc de lămâie. Se taie câte puţin din miezul fiecărui fruct de avocado şi se amestecă bine cu restul de ingrediente.

Se umplu jumătăţile de avocado, se aşază bucăţi de ton şi se servesc cu sosul de roşii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.