Aspic fantezie cu sparanghel

Printeaza

O reteta de aspic fantezie cu sparanghel din: sparanghel, oua, supa de legume, gelatina si sare.

Ingrediente:Aspic fantezie cu sparanghel

  • 10 fire sparanghel
  • 5 oua fierte
  • 500 ml supa de legume
  • 20 g gelatina
  • sare

 

Mod de preparare:

Curăţă sparanghelul, taie-l, iar partea lem­noasă pune-o la fiert în apă cu sare. Când este aproape fiert, adaugă vârfurile, înmoaie gelatina în 100 ml de apă, timp de cinci minute. Adaugă uşor supa fierbinte şi amestecă până când se dizolvă gelatina.

Pregăteşte două boluri şi toarnă în ele câteva linguri cu gelatină. Lasă la răcorit, timp în care păstrezi restul de gelatină la bain-marie. Pune felii de ou fiert şi bastonaşe de sparan­ghel (vertical).

Acoperă cu restul de gelatină şi lasă la rece. Serveşte aspicul răsturnat pe farfurii decorate cu salată.

Aspic fantezie cu sparanghel

Aspic fantezie cu sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.